Asztro kuckó

Merkúr a saját jegyében jár - 2015. május 1.-től július 8.-ig

Aktuális égi állások

2015. május 06. - Asztro Kuckó

A zodiákus Hírnöke a konok gondolkodású Bikát tovább hagyva, most már legkedveltebb helyén követi el apróbb csínytevéseit. Ikrek jegy igazán az ő otthona, ahol jön-megy, kommunikál, ad-vesz, hírül ad dolgokat, kapcsolatot teremt különböző világok között. Információ éhsége óriási, szívesen trécsel, és a kapott híreket egy, az egyben tovább is adja. Ha egy kis pletyire van igényed, rá igazán számíthatsz! Ámulatos készsége, hogy akár szimultán több dolgot is képes csinálni – olvasás közben híreket hallgat, amibe esetleg egy kis telefonálás is belefér. Vagy paralel kettő. Fontos, hogy ne maradjon le semmiről. Azért vigyázz vele, minden szavát el ne hidd!

mercury_in_gemini.jpg

A kép forrása: http://astrologerbillattride.typepad.com/astrologer-bill-attride/2012/05/mercury-enters-gemini-may-24-2012.html

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrokucko.blog.hu/api/trackback/id/tr187436202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása