Asztro kuckó

2015 tavaszi napéjegyenlőség

2015. április 09. - Asztro Kuckó

Kérdező: Már volt arról szó, hogy a nyugati asztrológia kezdőpontja a mindenkori tavaszi napéjegyenlőség. Ez nem is olyan régen volt, esetleg pár szót mondanál róla?

Ildikó: Igen, a zodiákus év kezdete az aktuális tavaszi napéjegyenlőség. A Nap ekkor lép be a Kos jegyébe, melynek horoszkóp ábrája lentebb látható.

Érdekessége "szakmai nyelven" az Asc-n álló retrográd Szaturnusz, Asc ura a retrográd Jupiter a 8. házban, az IC-n álló Kos Nap, és IV. házban található Kos bolygók, a Kos Nap, Uránusz, Hold, Mars (?). Ebből mind a Nap, mind a Mars nagyon erős állás. Rangja szerint a Nap emelt, a Kos uralomban van, ami azt jelenti, hogy a Kos által képviselt tulajdonságok a két bolygón keresztül teljesen meg tudnak nyilvánulni. A retrográd bolygók, a IV. ház utalhat előző életekre, a 8. ház a halál háza.

kos_nap_horoszkop.JPG

S ez mit is jelent "emberi nyelven" lefordítva? Akkortájt néztem meg egy filmet, amiben benne van minden ...


A lélek tudománya - részlet (14 perc)
https://www.youtube.com/watch?v=vrgqYeEzEWc&index=2&list=PLaTh6scaeWPYQI32kCNUTGiqbpWYhwXRg 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrokucko.blog.hu/api/trackback/id/tr37308328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása